APLICAREA FOLIEI Pasul 1 Pas intermediar Activarea adezivului foliei Pas intermediar Îndepărtarea foliei de protecție Pasul 2 POZIȚIONAREA FAIANȚEI Pasul 3 CHITUIREA

MATERIALE NECESARE:

Înainte de a începe asigurați-vă că aveți la îndemână tot ce e necesar.

Instrumentele necesare includ un cuțit utilitar (cutter), șpaclu, ruletă, marker/creion tâmplărie, gletieră pentru chit, burete/lavetă și vas pentru preparare. Uneltele opționale pot include distanțiere de faianță și dispozitive pentru tăiat plăcile ceramice.

PREGĂTIREA SUPRAFEȚELOR:

MODUL DE UTILIZARE ȘI APLICARE:

Electrică:

Opriți alimentarea la prizele electrice, apoi scoateți capacele de ieșire. Urmați toate codurile electrice și procedurile de siguranță.

Curățarea suprafețelor:

Suprafața trebuie să fie fără praf, murdărie, vopsea liberă, grăsime. Folosiți un produs de curățare adecvat pentru suprafața de gresie. Asigurați-vă că suprafața este uscată înainte de instalarea TILIT®.

Aranjarea plăcilor:

Proiectele reușite de amenajare încep cu o planificare atentă a plăcilor. Aranjați (pe uscat) plăcile pe suprafața de lucru în modelul care se potrivește dorințelor dumneavoastră și, dacă aveți nevoie, faceți câteva tăieturi de reglare. Nu uitați să lăsați spațiu între plăci pentru chit. Modelele avansate necesita de obicei ajustarea modelului final pentru a evita utilizarea plăcilor tăiate care sunt mai mici de 1/3 din lățimea plăcii.

Antrenează-te cu un eșantion TILIT:

Tăiați cu grijă o bucată de 2 cm lățime sau mai puțin din rolă. Așezați ușor partea adezivă expusă a eșantionului pe o zonă de testare.

Repoziționarea foliei:

Dacă nu este presat tare, TILIT® poate fi ridicat și repoziționat cu ușurință.

Repoziționarea plăcilor ceramice:

Repetați aplicând placa ceramică pe TILIT® în același mod, pentru a vă familiariza cu repoziționarea plăcii.

Activarea adezivului:

Presarea fermă activează adezivul special care va face TILIT® foarte dificil sau chiar imposibil de ridicat și repoziționat.