NOUA GENERAȚIE DE ADEZIVI PENTRU PLĂCILE CERAMICE

SISTEMUL COMPLET TILIT® ROLL

SISTEMUL COMPLET TILIT® ROLL

NOUA GENERAȚIE DE ADEZIVI PENTRU PLĂCILE CERAMICE
TILIT ROLL

TILIT ROLL

TILIT® este un adeziv de calitate industrială aplicat pe un miez de spumă cu memorie cu celule închise, patentat, care are capacitatea de a copia modelul din spatele unei plăci ceramice, asigurând o aderență structurală între perete și toată zona plăcii ceramice.

TILIT JOINT

TILIT JOINT

Se foloseste în câmp, la îmbinarea cu pardoseala, cu tavanul sau la colțuri. Atunci când se dorește hidroizolarea suprafețelor, se folosește TILIT Joint.

TILIT LEVEL

TILIT LEVEL

La îmbinarea plăcilor de gips carton, pe suprafața tasată, se folosește TILIT Level pentru mascarea șuruburilor, dacă se dorește hidroizolarea peretelui.

TILIT SPACER

TILIT SPACER

De la placă la placă montați distanțierii reutilizabili TILIT Spacer de 2mm, 3mm sau 4mm în funcție de proiectul dumneavoastră.

MONTAJ UȘOR ȘI RAPID!!! în 3 pași simpli

Aplică Tilit®

Aplică TILIT® pe suprafața de lucru. Repoziționează dacă este necesar. Desprinde folia protectoare în momentul în care ești gata să montezi plăcile ceramice.

Poziționează ceramica

Poziționează plăcile de ceramică. Repoziționează dacă este nevoie. Presează ferm ca să activezi adezivul puternic TILIT®.

Chituiește

Aplică un chit de rosturi. Nu e nevoie să aștepți, poți chitui imediat! Presează chitul între rosturi, îndepărtează chitul în exces.

Cine cumpără TILIT?

Meseriașii inteligenți

Acei meseriași pentru care ideea de a lucra curat este printre primele pe listă. Aceia care au înțeles că timpul este de fapt o resursă prețioasă chiar și pentru client. Și cei care știu că tehnologia nouă apare doar pentru pentru că ne trebuie.

Designerii amatori sau profesioniști

Oameni întreprinzători, calificați sau doar născuți pricepuți, pentru care răbdarea este o noțiune cunoscută, iar nu familiară. Sunt aceia pentru care noțiuni ca ˝stil˝, ˝nou˝ sau ˝colorat˝ sunt legate fix de bucuria de a trăi.

Oamenii obișnuiți

Prea obișnuiți cu lucrurile din jurul lor care nu se mișcă deloc. Care doresc să schimbe rapid aerul din baie sau bucătărie, să readucă la viață un obiect drag peste care timpul a trecut fără milă: măsuța de cafea, un blat de bucătărie, sau orice suprafață plată care pur și simplu cere cu disperare un pic de culoare.

Unde se găsește Tilit®?

Supermarketuri specializate în bricolaj

Primul lanț de supermarketuri specializate în zona construcțiilor și a bricolajului unde puteți găsi Tilit® este Brico Depot.

Magazine de materiale de construcții (distribuitori)

Magazine de specialitate din rețeaua de traditional trade. În curând, aici, lista distribuitorilor autorizați.

Magazin Online

Puteți plasa aici, pe www.tilit.ro o comandă fermă, completând formularul din secțiunea Contact. În cel mai scurt timp posibil veți fi contactat de unul din specialiștii Tilit®.