SISTEMUL COMPLET TILIT® BOARD

SISTEMUL COMPLET TILIT® BOARD

PLĂCI DE RIGIPS PREVĂZUTE CU ADEZIV PENTRU PLĂCILE CERAMICE
TILIT BOARD

TILIT BOARD

Inovație avansată, o placă de gips-carton rezistent la umiditate, cu TILIT® gata aplicat pe o parte, oferind viteză de neegalat în construcția pereților și, de asemenea, în aplicarea plăcilor ceramice.

TILIT JOINT

TILIT JOINT

Se foloseste în câmp, la îmbinarea cu pardoseala, cu tavanul sau la colțuri. Atunci când se dorește hidroizolarea suprafețelor, se folosește TILIT Joint.

TILIT LEVEL

TILIT LEVEL

La îmbinarea plăcilor de gips carton, pe suprafața tasată, se folosește TILIT Level pentru mascarea șuruburilor, dacă se dorește hidroizolarea peretelui.

TILIT SPACER

TILIT SPACER

De la placă la placă montați distanțierii reutilizabili TILIT Spacer de 2mm, 3mm sau 4mm în funcție de proiectul dumneavoastră.

Cui se adresează Tilit Board?

Specialiștilor în construcții

Dacă sunteți căutarea performanței prin optimizarea continuă a proceselor prin care proiectele dumneavoastă prind viață, aveți la îndemână produsul ideal cu care economisiți timp și ameliorați costuri.

Dezvoltatori imobiliari

Domeniul construcțiilor imobiliare unde jocul suprafețelor de decorat este poate cel mai complex, variind de la gresie, faianță, mozaic până la piatră naturală sau lambriuri de lemn, plastic sau metal. O mulțime de provocări, o soluție unică: Tilit Board.

Întreprinzători particulari

Lucrul cu panourile de gips-carton nu mai are niciun secret pentru tine? Atunci cu siguranță îți poți pune pe lista de talente și decorul cu placi ceramice, cu lambriuri de lemn. Încearcă sitemul complet Tilit Board pentru proiectele tale.