Pasul 1

APLICĂ FOLIA TILIT

Vezi proiectele Tilit

Pasul 1 – Aplică TILIT®

BROȘURA CU INSTRUCȚIUNI

Aplicarea primei folii de TILIT®:

Folia se aplică cel mai bine în poziție verticală (de sus în jos). Aplicați folia TILIT® la patea superioară a zonei de lucru și presați ușor capătul de sus pentru fixare. Dezlipiți și repozitionați folia, în cazul în care necesită repoziționare. În momentul în care poziția este corectă, presați ușor pe toată suprafața foliei, netezind cu mâinile de sus în jos. Tăiați folia cu un cutter.

Aplicarea următoarelor folii TILIT®:

Aplicați în poziție verticală urmând instrucțiunile de la punctul 1, lăsând cât mai puțin spațiu între folii, însă NU SUPRAPUNEȚI foliile. În momentul în care poziția este corectă, presați ușor pe toată suprafața foliei, netezind cu mâinile de sus în jos. Tăiați folia cu un cutter.

Decupaje pentru electrică și altele:

Decupați în jurul zonei unde urmează să fie amplasate prize, întrerupătoare, etc. Nu dezlipiți folia de protecție.

Presați suprafața cu o gletieră cu burete:

După ce ați stabilit și aplicat TILIT® în poziția finală, presați ferm toată suprafața, utilizând o drișcă peste folia de protecție. Exercitarea unei presiuni ferme timp de 5 secunde pe suprafață, vă garantează aderența și elimină eventualele bule de aer / imperfecțiuni. Pentru protejarea suprafeței adezive, nu dezlipiți folia de protecție decât în momentul aplicării plăcilor ceramice.

Dezlipiți folia de protecție:

Când doriți să începeți aplicarea plăcilor ceramice, puteți dezlipi folia de protecție. Recomandăm dezlipirea foliei de protecție pe suprafețe reduse, astfel încât să protejați suprafața adezivă, sau puteți dezlipi folia de protecție de pe toată suprafața de lucru, dacă zona adezivă este protejată de praf și impurități.