Pasul 2 test 2

BROȘURA CU INSTRUCȚIUNI

Curățarea suprafeței:

Curățați spatele fiecărei plăci, utilizând un burete/lavetă. Suprafețele trebuie să fie perfect uscate, lipsite de praf, impurități și urme de grăsime/adezivi.

Aplicarea plăcilor:

Aplicați rândul de jos al plăcilor pe distanțiere pentru faianță. Când aplicați plăcile în jurul unei prize, asigurați-vă că masca de priză ascunde marginile plăcilor.

OPȚIONAL - Distanțiere:

Vă recomandăm distanțierele concepute special – TILIT Spacer, dar puteți folosi orice distanțier în formă de “T”. Nu folosiți distanțiere în formă de cruce +.

OPȚIONAL - Plăci cu grosimi diferite:

În cazul utilizării de plăci cu grosimi diferite, puteți aplica mai multe starturi de folie TILIT®, pentru a aduce în același plan toate plăcile.

Presați ușor placa ceramică:

Aplicați plăcile ceramice conform modelului dorit și presați ușor, pentru a putea repoziționa ulterior, dacă este nevoie.

Repoziționarea plăcilor:

Pentru a repoziționa, îndepărtați placa și reaplicați în poziția dorită. Folia TILIT® își păstrează proprietățile adezive.

Presați cu putere suprafața ceramică:

Când ați finalizat aplicarea plăcilor, presați cu putere exercitând presiune uniformă. Presarea timp de 5 secunde, utilizând o drișcă cu burete, vă garantează activarea adezivului și aderența completă. Lăsați distanțierele în poziție până când aplicați chitul de rosturi.

Adezivul Tilit este activat la presiune. Cu cât apăsați mai tare, cu atât priza va fi mai puternică. Dacă apăsați foarte usor, veți putea repoziționa placa. Dacă apăsați ferm, aceasta va rămâne lipită.