Baie / Cabină duș

Faianță și mozaic pentru baie sau cabină de duș

open gallery

Montaj faianță baie și cabină de duș

  • București, Ilfov
  • 900 Ron
  • 14 ore
  • 8 ore
  • 14 mp

Instrucțiuni de folosire:

Informații despre proiect

Un proiect ambițios, în care nu te poți implica fără să te poziționezi clar: ești clientul pretențios, sau meseriașul priceput? Ei bine, de data asta, cu TILIT poți fi un meseriaș aplicator extrem de abil, după care poți trece imediat în postura clientului satisfăcut.

Totul este atât de simplu. Trebuie doar puțină organizare, niște măsurători înainte pentru a ști exact cum se poziționează materialele alese pe spațiul respectiv și atenție la instrucțiuni.

Succesul vine repede, în 3 pași: pe suprafața curată aplică folia TILIT, apoi lipește plăcile ceramice. Presează 5 secunde pentru activarea adezivului. Chituiește imediat și…gata! Nici nu credeai că te poți lăuda cu așa un rezultat într-un timp așa de scurt!

Sfaturi și ponturi

Citește instrucțiunile privind suprafețele pe care se poate aplica TILIT. Citește despre materialele adiacente care compun Sistemul Tilit – adică Tilit Joint și Tilit Level. Folosește distanțierii Tilit Spacer, dacă  montezi plăci ceramice. Folosește chit gata preparat, dacă vrei ca totul să meargă rapid.

Related Projects