Dacă Tilit ar putea vorbi…

Bine ați sosit pe blogul Tilit! Sigur-desigur că nu toate produsele au o voce și că poate părea bizar sau măcar neobișnuit să citești noutăți despre bricolaj, despre design interior, despre culori și stiluri de arhitectură spuse/scrise de o folie adezivă pentru plăci ceramice.

Vă asigurăm încă de la început că pe măsură ce veți câștiga ˝vechime˝ pe aici sentimentul va dispărea complet. Pentru că ˝vocea˝ lui Tilit este cât se poate de umană. Oamenii care l-au creat, adică noi, echipa din spatele său, îi vom șopti ce să spună, când și cum să spună, gândindu-ne permanent doar la ce v-ar putea interesa pe dvs., cititorii noștri.

Credem că de prea multe ori, cu prea multe produse, se întâmplă să dispară pe nedrept din atenția publicului lor. Doar pentru că n-au o voce. Cei care le crează sigur au de spus multe publicului lor, însă negăsind o cale de comunicare, ajung să se rezume doar la ce scrie pe etichetă și în manualul de instrucțiuni. Iar acolo nu e prea mult loc, nu-i așa?

Noi am găsit (citim creat) locul acesta pe care îl considerăm potrivit la fix pentru tot ce nu poate cuprinde manualul de instrucțiuni. Adică pentru a vorbi despre emoție, care te cuprinde ca o febră când te apuci de capul tău să-ți renovezi bucătăria, sau când vrei să pui un strop de culoare în baie care să-și aducă aminte de vacanța din Grecia. Sau fie și doar pentru bucuria cu care vrei să-ți înveselești măsuța de cafea cu un mozaic compus de tine, cum ai văzut la Roma sau la Veneția.

Vom mai vorbi și despre design și despre arhitectură și despre toate lucrurile care ne vor trece prin cap în materie de construcții și bricolaj și de tot ce mai putem lipi de toți pereții.

Secțiunea de comentarii rămâne întotdeauna deschisă. Evident doar pentru chestiuni practice și doar în slujba frumosului, înțeles desigur ca fluidul principal, combustibilul (de-a dreptul) pe care acest produs funcționează și motivul principal pentru care a fost creat.

Vă dorim lectură plăcută (și vă și mulțumim că ați ajuns aici) și vă cerem doar un pic de răbdare, căci de-abia ne-am pornit.

Lasă un comentariu

Similare