Ce se întâmplă dacă folosesc plăci de grosimi diferite?

Ce se înțâmplă dacă vreau să folosesc plăci de grosimi diferite, dar vreau ca suprafața să fie uniformă? Este ușor! TILIT® este o folie groasă care poate fi stratificată pentru a compensa plăci de diferite grosimi, de exemplu, piatră și ceramică.
Faceți înainte un premontaj al zonei de decorat. Stabiliți unde vin amplasate plăcile mai groase față de plăcile mai subțiri. Măsurați grosimea plăcilor și aflați ce diferență de grosime aveți între cele două tipuri de plăci.
Notă: Tilit este un adeziv extrem de puternic! Grosimea foliei adezive este de 1mm. Calculați câte benzi de adeziv Tilit trebuie suprapuse, ca să compensați diferența de grosime dintre plăci.
Așezați prima dată plăcile mai groase. În zona unde doriți să montați plăcile mai subțiri, suprapuneți înainte mai multe benzi de adeziv Tilit. Prin stratificarea mai multor benzi de adeziv Tilit, puteți ajunge cu placa mai subțire la nivelul de față al plăcii mai groase. Astfel rezultă un singur nivel în plan pentru toate plăcile, la punerea în operă finală.
La suprapunerea benzilor adezive Tilit nu uitați să desprindeți folia de protecție! Înainte de a o desprinde, presați pentru a nu avea bule de aer și pentru a vă asigura că adezivul s-a lipit corect. Repetați suprapunerea până ajungeți la grosimea dorită. (în funcție de măsurătorile făcute)

Lasă un comentariu

Similare

decembrie 18, 2019

Ce este TILIT®?